به گزارش دیباچه، چند روزی است کاربران تلگرام طلایی و هاتگرام نمی توانند این دوبرنامه را از طربق گوگل پلی نصب کنند و ماجرا از این حکایت دارد که گوگل این دو نرم افزار را در رده بندی نرم افزارهای مشکوک قرارداده و اجازه نمی دهد تا کاربر این نرم افزار را دانلود کند. البته مشاهده خبرنگار دیباچه نشان از این دارد که در صورتی که کاربران بر روی گزینه « Play protect » بزنند و تیک scan device for security threats را بردارند، گوگل پلی این اجازه را می دهد تا شما بتوانید نرم افزار های تلگرام طلایی و هاتگرام و به طور کل هر نرم افزاری که از نظر گوگل مخرب شناسایی شده را نصب کنید با این توضیح که مسئولیت عواقب مشکلات ناشی از نصب آن ها متوجه کاربران خواهد بود.
آنطور که بدیهی به نظر می رسد اطلاعاتی به دست گوگل رسیده و آنها تصمیم گرفتند تا دو نرم افزاری که در داخل کشور ایران طراحی شده و شبه تلگرام محسوب می شود را در لیست برنامه های مشکوک خود قرار دهد،البته دور از ذهن نیست که به زودی این دو نرم افزار هم برای همیشه از گوگل پی حذف شوند.
نکته عجیب تر ماجرا آنجاست که برخی از رسانه ها اعلام کردند پلیس فتا این نرم افزار را نرم افزار جاسوسی شناخته است.
اما سرهنگ دوم محمدرضا رضایی رئیس پلیس فتا کیش در خصوص انتشار بدافزارهای موبایلی گفته است: « شبکههای اجتماعی بستر مناسبی برای سوءاستفاده و انتشار این بدافزارها شده و بسیاری از بدافزارها در قالب و با عناوین برنامههای مختلف از طریق شبکههای اجتماعی در حال انتشار است.
او ادامه داد: کاربران برای ایمنی بیشتر حتما برنامهها و نرم افزارهای مورد نیاز خود را از منابع معتبر دریافت کنند و در نصب برنامههای ارسالی از طریق شبکههای اجتماعی حساسیت و دقت بیشتری داشته باشند.
در روزهای اخیر خبری به نقل از رییس پلیس فتا کیش مبنی بر بدافزار بودن تلگرام طلایی در برخی شبکهها و سایتها انتشار یافته بود، که وی این خبر را به کلی تکذیب کرد.